Om oss

Specialområde "Hälsosam & Ren Arbetsmiljö/inomhusmiljö" Därför har Vi enbart koncentrerat oss på produkter inom detta område, med Miljöeffektiva och kostnads effektiva filter och matterial val. Luftrenare / Central-dammsugare / Mobila dammsugare / Avfuktare / Ventilations aggregat

Vi har egen tillverkning och utveckling på Luftrenare samt Centraldammsugare. Vår teknik/modeller har ny utvecklats men tekniken har funnits i bruk i över 30 år och för Central-dammsugarna har Vi nu 4 år med nöjda kunder, med refernser så som YIT. PEAB Sverige AB. EinarMattsson Byggnads AB.

Vi söker intresserade Uthyrare och Återförsäljare, för våra lättanvända och funktions säkra Luftrenare och Central-dammsugare.

Inomhusmiljö utredningar inklusive luftrening (Övrigt?)

Vi mäter inomhusmiljöns luftkvalitet (använder oss av "Stubbar"), och kartlägger typen/karaktären av partiklar som finns i i rummet/rummen samt via 2st oberoende lab analyser, kan vi ge Er värden och karaktären på typen av partiklar och volymen (skadligt antal partiklar av exempelvis mögel sporer osv)

Egen tillverkaning

Vi bedriver idag egen tillverkning på våra Central-dammsugare samt utveckling på våra unika Luftrenare. Vi har full kontroll på alla led i vår tillverkning och utveckling. Och ny produkt utveckling sker konstant.

Vi kan skräddarsy dessa produkter helt efter Era önskemål.

Vi har en trygg och väl etablerad produktions kedja, att ta fram större volymer har vi inge problem med, vi har resurser och väl etablerade leverantörer som vi samarbetar med.

Alla våra produkter tillverkas idag i Skandinavien, och flertalet av våra komponenter kommer även härifrån. Och vi ser det som av största vikt att det så förblir. Vi vill vara med och stödja vår egen industri och marknad med god kvalitet och säkra produkter.